Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Pirkan Ympäristöpalvelut 

Pirkan Ympäristöpalvelut on toimintavarma kumppani alueurakoissa, kivi- ja viherrakentamisessa, maanrakennuksessa, kuljetuksissa sekä piha-alueiden kunnossapidossa. Meiltä saat myös kattavasti viemärihuollon palvelut sekä graffitien poistot ja muut vaativat julkisivupesut.

Me toimimme yrittäjähenkisesti, reilusti ja vastuullisesti. Teemme töitä aina asiakaslähtöisesti ja palvelukokonaisuudet muodostetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kalustomme on nykyaikaista ja henkilöstömme osaavaa ja motivoitunutta, mikä näkyy luonnollisesti työmme jäljessä. Työt tehdään laadusta tinkimättä. Palvelemme vuosien kokemuksella.

Pirkanmaan Viemäritekniikka, Ympäristöpalvelut Knuutila, ja Pirkanmaan Talotoimi yhdistivät voimansa ja lokakuusta 2023 nimemme on Pirkan Ympäristöpalvelut

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Kalusto

Meillä on kalustoa moneen tarpeeseen, aina pienistä ruohonleikkureista isoihin kaivinkoneisiin.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot