Pirkan Ympäristöpalvelut rakentuu vahvoista ammattilaisista

Järjestelimme toimintojamme entistä asiakaslähtöisemmiksi ja uudistimme toimintaamme Pirkanmaalla. Pirkanmaan Viemäritekniikka, Ympäristöpalvelut Knuutila, ja Pirkanmaan Talotoimi yhdistävät voimansa syksyllä. Kaikki yhtiöt ovat osa PHM Groupia. 

Toimimme 1.10.2023 alkaen nimellä Pirkan Ympäristöpalvelut.  

Logo vaatteiden rinnassa ja kalustomme kyljessä vaihtuu, mutta päivittäinen tekeminen pysyy ennallaan. Palvelemme sinua kuten tähänkin asti, samojen tuttujen henkilöiden toimesta. Arki jatkuu entiseen malliin ja voimien yhdistäminen näkyy esimerkiksi kalustoon, henkilöstön koulutukseen ja monipuolisiin palveluihin panostamisessa.  

Muutoksilla ei ole vaikutusta sopimusten sisältöön eikä sopimuksia tarvitse yhdistymisjärjestelyiden johdosta päivittää, vaan ne jatkuvat entisin ehdoin vastaanottavassa yhtiössä Pirkan Ympäristöpalvelut Oy:ssä. 
 

Yhtiön virallinen nimi: Pirkan Ympäristöpalvelut Oy 
Y-tunnus: 2344944-1 
 

Yhteystietomme 1.10.2023 alkaen: 

  • Tavoitat sinulle tärkeät yhteyshenkilöt tutuista puhelinnumeroista. 
  • Asiakaspalvelumme palvelee sinua numerossa 040 550 6100. 
  • Henkilöiden sähköpostiosoitteiden loppuosa on @pirkanymparistopalvelut.fi  
  • Asiakaspalvelun sähköposti on info@pirkanymparistopalvelut.fi 

Yhteystietojen vaihtuminen ei aiheuta katkosta tavoitettavuuteen tai palveluumme sillä pois jäävistä yhteystiedoista on siirrot uusiin riittävän pitkän aikaa.  

Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme tai mieltäsi askarruttaa jokin seikka muutokseen liittyen, olethan yhteydessä. 

Yhteistyöterveisin, 

Joonas Knuutila, 044 086 3682

Topi Aaltonen,  040 539 8891 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot